Lewis Hamilton jatkaa uransa loppuun Mercedeksellä: ”Kun hyppään tästä laivasta, lopetan”

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton ajaa jo yhdettätoista kauttaan F1:ssä. Hänellä on jo kolme maailmanmestaruutta ja mahdollisuus neljänteen tänä vuonna on yhä olemassa.

On huhuttu, että 32-vuotias Hamilton olisi lopettamassa, mutta se ei pidä paikkansa. Hän on kertonut, että hyviä ajovuosia on jäljellä vielä ainakin 5-6.

Hamilton on ajanut urallaan ainoastaan kahdessa tiimissä, McLarenilla ja Mercedeksellä. Paljon on huhuttu, mihin hän voisi siirtyä, mutta Hamilton ei ole omien sanojensa mukaan siirtymästä Mercedekseltä mihinkään. Hänellä on sopimus voimassa myös ensi kaudesta.

– Edes teoriassa ei ole Ferrarin ohella yhtäkään tallia, joka edes voisi olla kiinnostava. Rakastan kuitenkin Mercedestä ja tätä porukkaa. On upeaa työskennellä näiden ihmisten kanssa juuri tässä yhtiössä, Hamilton sanoo Racerille.

– Jos mietin vaikka Williamsia, olisi upeaa olla siellä joskus ja auttaa heitä takaisin huipulle. Mutta en ole taikuri. En tiedä, kuinka kauan siihen menisi tai onnistuisiko se edes koskaan. Ihailen kuitenkin Frank Williamsia ja tiimin upeaa historiaa.

Hamilton onkin sitä mieltä, että hän on löytänyt paikkansa, eikä taida enää urallaan ajaa missään muualla kuin Mercedeksellä.

– En olisi voinut koskaan edes kuvitella, että ajaisin paremman uran, mitä olen tehnyt. Ja olen melko varma, ettei ole parempaa paikkaa kuin Mercedes. Yksikään muu tiimi ei pidä yhtä hyvää huolta kuljettajistaan. Minulla on sellainen tunne, että kun hyppään tästä laivasta, silloin lopetan, Hamilton sanoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.