Mercedes ja Ferrari käyvät kovaa taistelua valmistajien maailmanmestaruudesta. Mercedes on 39 pistettä edellä, kun jäljellä on yhdeksän osakilpailua. Kausi jatkuu kesätauon jälkeen Belgian Spassa reilun viikon päästä.

Ferrarin tekninen johtaja Mattia Binotto uskoo, että kilpailu käy kiivaana edelleenkin kisa kisalta. Hän korostaa auton kehitystyötä kauden viime metreille asti.

– Kehitystyö on erittäin tärkeässä roolissa, joka kilpailussa pitää pystyä kehittymään. En usko, että trendi kääntyy loppukaudesta selvästi kummankaan tiimin eduksi. Kisoja on vielä paljon jäljellä, olemme vasta puolivälissä, Binotto sanoo grandprix.comin mukaan.

– Jokainen kilpailu on erilainen. Koko kauden aikana me olemme olleet joissakin kisoissa vahvempia, Mercedes on ollut joissain muissa. En jaksa uskoa, että toinen olisi yhtäkkiä suorituskyvyssä selkeästi toista edellä, Binotto ennustaa.