Venäläiskuski antoi kovaa palautetta tuomareille: ”Tämä on sirkus, tyhmä v*tun sirkus”

© Kuva: Getty Images

Venäläiskuski Daniil Kvjatin kilpailu ei ollut sieltä onnistuneimmasta päästä. Kvjatin Toro Rosso jäi lähtöruutuun lämmittelykierroksen alussa, ja kun mies saatiin liikkeelle, hän joutui ajamaan vauhdilla kiinni koko joukon, että saisi paikkansa lähtöruudukossa takaisin.

Tuomariston näkemyksen mukaan Kvjat ei onnistunut ajamaan omalle paikalleen tarpeeksi nopeasti ja lätkäisi tälle varikon läpiajorangaistuksen.

Myöhemmin kisassa hän sai samasta tilanteesta kymmenen sekunnin aikarangaistuksen, kun ensimmäinen rangaistus ei ollut tuomariston mukaan riittävä.

Kvjatilla oli tunteet pinnassa tuplarangaistuksesta.

– Olin todella vihainen siitä, mitä tapahtui. Toinen rangaistus, sen täytyi olla vitsi. Oikeasti, mitä he hommaavat? Lisäksi saan kaksi (rangaistus)pistettä rekisteriini, mikä on myös tyhmä sääntö. Olemme taksi- vai F1-kuskeja? En ymmärrä tätä. Tämä on sirkus, tyhmä v*tun sirkus, Kvjat sanoi Crash.netin mukaan.

Kvjat kertoi, että aikoo mennä itse FIA:n kilpailujohtajan Charlie Whitingin juttusille.

– Menen puhumaan Charlielle. Tämä on v*tun ärsyttävää. Tämä todella ärsyttää minua. Simppeli homma ja he eivät osaa tehdä sitä kunnolla. Haluan tietää, että kuka tekee tätä työtä.