Tuohtunut Lewis Hamilton ei halua rauhaa Sebastian Vettelin kanssa: ”Se oli täysin epäkunnioittavaa – tapan mestaruustaistelun seuraavissa kisoissa”

© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton ei ole kiinnostunut rauhanpiipusta, jota Sebastian Vettel haluaisi poltella hänen kanssaan myrskyisän Bakun GP:n jälkeen.

Vettel kertoi aiemmin tänään, että aikoo istua alas Hamiltonin kanssa puhumaan asiat halki.

Hamilton ei ole kuitenkaan innostunut tarjouksesta.

– Ensinnäkään hänellä ei ole edes puhelinnumeroani. Ja minä hoidan puhumisen ainoastaan radalla suorituksillani. Vain se on minulle tärkeää, Hamilton sanoi F1i.comilla.

– Kuulin kyllä, mitä hän on puhunut kilpailun jälkeen. Ja se on ollut kyllä….no se oli, mitä oli.

– Se nyt vain tapahtui, mielestäni se ei ollut oikein. Minulle isompi asia oli se, että menetin kilpailun päänsuojuksen rikkouduttua. Minä mietin nyt vain kaikkien palasten kohdalleen saamista, on saatava taas mieli tasapainoon.

– Haluan tappaa mestaruustaistelun seuraavissa 12 kilpailussa, haluan voittaa ne kaikki, Hamilton sanoi.

Hamilton myönsi, että sunnuntain tapahtumien pureskeleminen ottaa aikansa. Silti hän on varma, että Vettel toimi epäreilusti ja epäurheilijamaisesti.

– Se oli häneltä täysin epäkunnioittavaa. Vaikka minulla olisikin ollut tarkoitus häiritä häntä, ei sekään olisi mielestäni vaatinut tuollaista reaktiota. Varsinkaan henkilöltä, jota olen aina kunnioittanut radalla. TV-lähetystä katsoi moni lapsi ja nuori kuljettajan alku, kyllä moninkertaisen maailmanmestarin velvollisuus olisi käyttäytyä paremmin.

– Toivottavasti kukaan ei nyt ajattele, että on ihan OK toimia noin, sillä se ei ole. Noin ei voi tehdä, se ei ole vastaus mihinkään tilanteeseen, Hamilton ärisi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.