Viron Ott Tänak on voittanut Sardinian MM-rallin. Tänak ajoi kilpailun voittoon ennen Toyotan Jari-Matti Latvalaa. Latvala jäi lopulta M-sportin kuljettajasta 12,3 sekuntia.

– Hävisin tämän siihen neulansilmään. Tämä kaatuu aina neulansilmään, koska auto ei yksinkertaisesti käänny. Olen todella pettynyt, Latvala manasi ajoaan Power Stagen jälkeen.

Esapekka Lappi ajoi maaliin neljäntenä ja korjasi nimiinsä myös kilpailun päättäneen Power Stage erikoiskokeen voiton. Sardinian viikonloppu oli Lapilta vakuuttavaa ajamista, hänen tykitettyään pohjat kuudelle erikoiskokeelle.

– Annoin aivan kaikkeni viimeiselle pätkälle. Opin paljon Portugalista ja opin paljon myös täältä. Homma menee askel askeleelta paremmin koko ajan, Lappi kommentoi viikonloppuaan tyytyväisenä maalissa.

Kilpailun kolmas suomalainen Juho Hänninen ajoi maaliin sijalla 6. Sebastian Ogier ajoi Hännistä raivoisasti takaa koko viimeisen päivän, ja onnistui käsittämättömällä tavalla nousemaan suomalaisen ohi vielä viimeisellä erikoiskokeella. Hännisen ero Ogieriin oli vielä 16:n erikoiskokeen jälkeen liki 40 sekuntia, mutta lopulta Ogier kaasutti viidenneksi jättäen Hännisen 13,2 sekunnin päähän.

– Sääli menettää viides sija, mutta meidän on oltava tyytyväisiä tähän. Tämä oli positiivinen viikonloppu, toteaa Hänninen, joka käytti autoaan kaiteessa perjantaina.