Esapekka Lappi starttasi torstaina uransa toiseen MM-ralliin WRC-autolla Sardiniassa. Hän jäi lyhyellä avauspätkällä vain 0,2 sekuntia tallikaveristaan Jari-Matti Latvalasta.

– Tiedän hyvin, että tavoitteeni täällä on jälleen kerätä tiimille mahdollisimman paljon dataa. Keskityn juuri siihen koko viikonlopun. Sardinia on ralli, jota on lähestyttävä hyvin varovasti ja tarkasti. Jo torstain yleisöpätkällä oli tosi liukasta, mutta samalla tosi hauskaa, Lappi sanoi Toyotan tiedotteessa.

– Nyt on vain pidettävä oma pää kylmänä. Tärkeämpää on ottaa hiukan varman päälle ja tulla maaliin kuin ottaa isoja riskejä.

Juho Hänninen oli Toyotan kuljettajista hitain avauspätkällä, mutta se ei kokenutta konkaria hätkähdyttänyt. Hän tietää, että tositoimet alkavat lauantaina.

– Täällä on ollut tosi hienoa, kaikki on sujunut alusta asti oikein hyvin tänä viikonloppuna. Olen valmis haasteeseen ja niin on autommekin. Täällä on todella liukasta, se kävi selväksi jo torstain yleisöpätkällä. Saimme autoon pienne osuman vesilätäkön jälkeen, mutta onneksi mitään ei mennyt autosta rikki, Hänninen kertoi.