Valtteri Bottaksella sama juoni lähtöön tänään kuin Sotshissa

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas oli luottavaisin mielin ennen Espanjan GP:tä, vaikka miehen autoon jouduttiin vaihtamaan moottori eilen aamulla.

Bottas korosti lähdön merkitystä MTV Sportin haastattelussa ja juoni on miehen mukaan lähtöön sama kuin Sotshissa. Toisten imuun pääseminen on pitkällä ja tuulisella lähtösuoralla hänen mukaansa tärkeää.

– Se on paljon lähdöstä kiinni. Täällä on pitkä matka lähtöruudukosta ensimmäiseen mutkaan, joten tulee olemaan tärkeää päästä autojen imuun. Lähtösuoralla on kova vastatuuli, joten vielä tärkeämpää päästä imuun, Bottas kertoi MTV Sportille.

Bottas kertoi autostaan, että vanhalla koneella on jo paljon kilometrejä alla, mutta mekaanikkojen mukaan sillä pitäisi pystyä ajamaan kilpailu loppuun asti. Parhaita ominaisuuksia ei kuitenkaan vanhalla moottorilla pysty käyttämään.

– En pysty ajamaan parhailla moodeilla kuten tiimikaveri ja tehohävikkiä on pikkaisen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.