Tallikaveri tylynä Max Verstappenista: ”Se saattaa olla myös hänen heikkoutensa”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin alkukausi F1:ssä on ollut haastava. Viime kaudella Max Verstappen ajoi Espanjassa historialliseen voittoon, mutta tänä vuonna Red Bullin voitto vaatisi jo pientä ihmettä.

Red Bullin toinen kuljettaja Daniel Ricciardo arvioi tallikaverinsa vahvuuksia Autosportille. Viime kaudella Verstappen oli usein otsikoissa erittäin aggressiivisesta ajotyylistään.

– Hän todellakin vie auton rajoille ja se on tietysti todella hyvä juttu. Sanoisin, että hänen heikkoutensa on hänen ikänsä, mutta ei lajin kannalta, Ricciardo sanoi.

Tällä Ricciardo tarkoitti sitä, että Verstappen on vielä nuori kuljettaja, vasta 19-vuotias, mutta hän on ollut silti lajin parissa jo pitkään. Ricciardon mukaan Verstappenin tulisi kuunnella enemmän kokeneempia kuljettajia.

– Ehkä vain joidenkin asioiden omaksuminen vanhemmilta kuljettajilta, kuten viime vuonna, kun hänellä oli näitä jarrutuksia.

– Useat vanhemmista kuljettajista sanoivat, ”Hei tuo ei ole oikein”, tai jotain. Ja Max vain kohautti olkapäitään ja oli, että hän kyllä tietää, mitä tekee. Se on hänen vahvuutensa, mutta voi olla myös heikkous, Ricciardo mietti.

Verstappenilla on varmasti valoisa tulevaisuus edessään, sen verran potentiaalisesta kuljettajasta on kuitenkin kysymys.

– Mutta se tulee ajan kanssa, ehkä hän sitten ymmärtää vähän paremmin pieniä ohjeita vanhemmilta kavereilta, Ricciardo sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.