18-vuotias Juuso Puhakka voitti lauantaina SMP F4 NEZ-sarjan osakilpailun Venäjän Smolenskissa lauantaina.

Puhakka lähti kilpailuun kakkosruudusta, mutta nousi nopeasti kärkeen ja piti paikkansa loppuun asti.

– Oli ihan nappi kisa. Jo harjoituksissa löytyi hyvä vauhti. Jotenkin tuntuu, että tällainen rata jossa on paljon suoria ja neulansilmiä sopii minulle. Otin hyvän startin ja nousi heti kärkeen. Aluksi ajoin tietysti karkuun muilta, sen jälkeen vähän rauhoitin menoa ja säästelin autoa tilannetta tarkkailen. Koko ajan oli ihan luottavainen olo siitä, että kukaan ei kyllä ohi tule, Puhakka kertoi tiedotteessaan.

Smolenskissa ajetaan sunnuntaina vielä kaksi starttia.

– Koitetaan jatkaa samalla tavalla. Nyt on hyvä positiivinen fiilis ja auto sopii hyvin näppiin ja tälle radalle, Puhakka kertoi.