McLarenilla alkaa usko loppua – tallin kuljettajalta paljon puhuva kommentti

© Kuva: Getty Images

McLaren-kuljettaja Stoffel Vandoorne joutui jäämään viime sunnuntaina pois Bahrainin GP:stä, kun talli ei saanut autoa ajokuntoon. Pettymys oli suuri.

Vandoornella ja McLaren-Hondalla oli koko viikonlopun ajan ongelmia ja ongelmat huipentuivat sunnuntaina vesivuotoon, jonka myötä Vandoorne ei voinut osallistua kisaan.

– Se oli todella outo tilanne, kun minulle sanottiin, etten pääsisi kisaan, Vandoorne kirjoittaa Motorsport.comin kolumnissa.

McLarenin alkukausi on ollut painajaismainen. Tallin toinen kuljettaja Fernando Alonso on tuonut närkästyksensä esille, mutta helppoa ei ole kyllä ollut Vandoornellakaan, joka ajaa debyyttikauttaan F1:ssä.

– Tilanne, jossa olemme, ei todellakaan ole helppo, mutta kuljettajana en voi paljon enempää tehdä. Yritän tehdä parhaani, kun olen autossa. Nyt on kyse tiimistä, ja että he saisivat tehtyä parannuksia pian, Vandoorne kirjoittaa.

Vandoorne ei usko, että seuraava osakilpailu Venäjällä tuo vielä suurta helpotusta.

– En usko, että onnemme kääntyy hirveästi parempaan. Veikkaan, että siitä tulee melko vaikea viikonloppu meille. Mutta tiedän, että teemme tiimin sisällä kaikkemme.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.