F1-superlupaus katuu möläytystään, joka saattoi maksaa tallipaikan: ”En ole tyhmä”

© Kuva: Getty Images

Ranskalaista F1-lupaus Pierre Gaslya, 21, huhuttiin viime kauden aikana Daniil Kvjatin tilalle Toro Rossolle, mutta möläytys väärässä paikassa kostautui.

Gasly vihjasi viime vuonna espanjalaisessa televisio-ohjelmassa, että hän korvaisi venäläiskuski Kvjatin. Kvjat oli tuohon aikaan pahassa syöksykierteessä pudottuaan Red Bullilta Toro Rossolle ja tulokset laahasivat.

Red Bull -pomo Helmut Marko kuitenkin raivostui kuultuaan Gaslyn vihjauksista. Kvjat jatkaa yhä Toro Rossolla ja Gasly saa vielä odottaa mahdollisuuttaan F1:ssä.

– Opin, että minun pitää olla varovaisempi median kanssa, Gasly sanoi motorsport.comille.

– Sen sotkun jälkeen minulla oli melko vaikeat ajat, koska muistan Monzassa sinä viikonloppuna ihmiset sanoivat minulle, että korvaisin Daniilin seuraavissa kisoissa, Gasly avasi.

Nuorukaiselle oli kuitenkin selvää, että viimeisen päätöksen tekee Marko.

– Sitä haluaa aina olla F1:ssä, joten toivoin todella, että se oli totta. Mutta en ole tyhmä, en aikoisi sanoa sellaista, jos se ei olisi totta, vielä kun tiedän miten Helmut (Marko) hoitaa tällaiset asiat, Gasly avasi.

Ranskalaiskuskin mukaan nyt välit ovat normaalit ja tilanne rauhoittunut. Gasly ei usko, että mediasotku vaikutti negatiivisesti hänen mahdollisuuksiin nousta vielä F1-sarjaan.

– Niin kauan kun olen kilpailullinen, minulla on mahdollisuus nousta sinne.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.