Esapekka Lappi pääsi ensi kertaa testaamaan Toyotaa asfaltilla, kun tiimi ajoi tällä viikolla testejä Korsikalla.

Suomalaislupaus oli tyytyväinen testien antiin – ja autoon.

– Ihan hyvältä tuntui. Yllättävän helppoa siihen nähden mitä oletin. Äkkiseltään auton setup tuntui oikein hyvältä. Auto pelasi hienosti, Lappi sanoi UrheiluUutiset.comille.

– En tiedä sitten ajoinko oikeasti kovaa tai ymmärsinkö miten tuollaista autoa pitää ajaa. Omasta mielestäni ajoin niin kovaa kuin uskalsin. Totta kai piti varoa ettei aja autoa paskaksi, silloin olisi muilta jääneet testit vähiin. Ei mennyt puskaan, eikä renkaitakaan hajonnut. Yhden vanteen sain kyllä rikki, Lappi sanoo.

Lappi pääsee ajamaan tällä kaudella MM-sarjaa, mutta vielä ei ole tietoa, koska. Kauden allaa tallipäällikkö Tommi Mäkinen arveli, että mahdollisuus voisi tulla viidennessä tai kuudennessa osakilpailussa eli joko Argentiinassa huhtikuun lopussa tai Portugalissa kolme viikkoa myöhemmin.