Meksikon MM-ralli ajetaan tulevana viikonloppuna. Hyundai on ollut alkukauden nopein auto, mutta etenkin ykköskuski Thierry Neuville on törttöillyt, eikä ole päässyt vielä pisteille kuin Power Stageilla.

Eniten pisteitä kauden kahdessa kilpailussa Hyundain kolmesta kuljettajasta on kerännyt yllättäen kokenut Dani Sordo. Hän oli neljäs sekä Monte Carlossa että Ruotsissa.

Hyundailla on ajettu kauden kahdessa rallissa jo 13 EK-voittoa, auto on kiistatta nopea, ehkä nopein kaikista tällä hetkellä. Nyt Neuville odottaa onnistuvansa.

– Auto toimii varmasti hyvin nytkin. Meksiko on hieno kilpailu ja meillä on sieltä upeita muistoja, kun otimme 2014 juuri Meksikossa tiimin ensimmäisen podium-paikan, Neuville kertoo Hyundain tiedotteessa.

– Monte Carlo ja Ruotsi olivat meille isoja pettymyksiä, mutta olemme todella päättäväisiä ja nyt meidän on pakko iskeä takaisin.

140 MM-rallia ajanut 33-vuotias Sordo on saanut kaudelleen hyvän startin.

– Nyt ilmasto vaihtuu täydellisesti, kun siirrytään kuumaan Meksikoon. Mutta se kuuluu osana WRC:hen. Olemme valmistautuneet huolellisesti. Kaikkein tärkeintä on, että kroppa tottuu kuumiin oloihin, Sordo sanoi.

Tallipäällikkö Michel Nandan uskoo kovaan tulokseen.

– Meksiko on epäilyksettä yksi sarjan vaativimmista kilpailuista. Korkea ilmanala tuo haasteensa, samoin valtava lämpötilaero edelliseen Ruotsin kilpailuun. Olen todella tyytyväinen työhön, jota olemme tehneet tätä kilpailua varten. Tiedämme, mihin pystymme ja olemme itsevarmoja: Meksikossa tulemme tekemään vahvaa tulosta, Nandan sanoi.