Kuskimarkkinoilla syrjitty rallitähti ei luovuta – puuhaa paluuta Volkswagenin ratissa!

© Kuva: Getty Images

Volkswagenin yllättävän lopettamispäätöksen jälkeen ilman työpaikkaa rallin MM-sarjassa jäänyt Andreas Mikkelsen haluaa kilpailla lajin huipulla vielä tämän kauden aikana. Norjalainen työskentelee Autosportin mukaan kiivaasti saadakseen käyttöönsä saksalaismerkin turhaksi jääneen uusimman ralliohjuksen.

Kaksi voittoa ja MM-pronssia viime kaudella napannut Mikkelsen ajoi tämän kauden avausrallissa Skoda Fabialla WRC2-luokassa, jolla ei ole mitään jakoa uusille WRC-tykeille. Mikkelsen haluaa jatkaa nousujohteista uraansa saamalla allensa kaluston, joka olisi normaaliolosuhteissa hänelle tänä vuonna kuulunutkin.

– Tavoitteeni on olla mukana tehdastiimin jäsenenä ja taistella maailmanmestaruudesta, mutta se täytyy lykätä ensi vuodelle. Tänä vuonna työskentelen kovasti saadakseni itselleni uusimman Polon kolmeen MM-ralliin, Mikkelsen paljastaa.

Alun perin norjalaisen piti kisata autolla jo seuraavana vuorossa olevassa Ruotsin MM-rallissa, mutta nyt tavoitetta on lykätty.

– Yritämme saada auton mukaan Portugalin MM-ralliin. Haluan todella kisata Pololla, sillä tunnen sen kuin omat taskuni, paljon autoa viime vuonna testannut Mikkelsen toteaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.