Ferrarin tehdaskuljettajana jatkava Toni Vilander avaa kautensa tämän kuun lopussa käytävän Daytonan 24 tunnin kestävyysajon myötä. USA:ssa päätyökseen italialaistallin kalustolla kilpaileva suomalainen saa tallikavereikseen klassikkokilpailuun todella kovat kuljettajat.

Päätyökseen Vilanderin kanssa ajohommat Risi Competizionen tallin Ferrarissa jakaa entinen F1-kuski Giancarlo Fisichella. Daytonan klassikkokilpailussa autokuntien tulee kuitenkin selvitä kilpailusta lävitse kolmen kuljettajan voimin.

Ferrari ottaa Daytonan kisan tosissaan, mistä kielii sen kuljettajapäätös. Merkki on määrännyt keikkakuljettajaksi kestävyyskilpailujen MM-sarjaa italialaistallin väreissä kiertävän James Caladon. Calado korvasi Vilanderin toissa kaudella tässä roolissa osana Ferrarin luonnollista kuljetatajakierrätystä.

Vilander-Fisichella-Calado -kolmikon uskotaan tuovan tulosta.

– He ovat nopeita ja keskittyneitä. Lisäksi he tuntevat auton ja radan erinomaisesti. He ovat ehkä koko kilpailun kovin ajokolmikko, tallin kisainsinööri Rick Mayer lataa Autosportille.