Työtön Australian rallin voittaja ihmeissään: ”Tunteeni ovat todella sekavat”

© Kuva: Getty Images

Kauden päätöskilpailusta Australiasta uransa kolmannen MM-rallivoiton napannut 27-vuotias norjalainen Andreas Mikkelsen on hankalassa paikassa.

Kun Volkswagen vetäytyy, on Mikkelsenin, Sebastien Ogierin ja Jari-Matti Latvalan löydettävä uusi työpaikka pian. Paljon ei vapaita tuoleja ensi kaudeksi ole tarjolla.

– Tunteeni ovat todella sekavat. Ajoin urani parhaan rallin, mutta samalla päättyy matka Volkswagenin kanssa. Taistelimme voitosta maailmanmestaria vastaan tasapäisissä oloissa ja pystyimme ottamaan sen.

– Sanoin kartanlukijalleni Anders Jägerille Power Stagen lopussa, että ”vau, kuinka tulenkaan kaipaamaan tätä autoa ja tätä tiimiä”. On todella outo tunne, kun kaikki tämä on nyt ohi, Mikkelsen sanoo WRC.comilla.

Tulevaisuudestaan Mikkelsenillä ei ole tietoa. Ogier mennee Citroenille, Latvala ehkä Toyotalle. M-Sport voisi olla todennäköisin paikka norjalaiselle, mutta se on kaukana siitä, mitä Volkswagren on pystynyt tarjoamaan koko ajan kehittyneelle kuljettajalle.

– Volkswagen antoi minulle mahdollisuuden nousta WRC:n huipulle. He ovat koko ajan luottaneet minuun täysin. Heillä on aina erityinen paikka sydämessäni, norjalainen sanoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.