© Kuva: Getty Images

Tallipäälliikkö riehaantui ”melkein pistesijasta”: ”Erinomainen suoritus!”

Manor ajoi kokonaisuutena kauden parhaan kilpailunsa Brasiliassa, kun Esteban Ocon oli 12. ja Pascal Wehrlein 15:s. Sadekelillä oli osuutta asiaan.

Tallipäällikkö Dave Ryan ylisti omiaan, vaikka pistesija lipsuikin renkaista aivan lopussa.

Lisäksi Sauber nousi tallipisteissä edelle, kun Felipe Nasr onnistui naaraamaan kaksi täplää yhdeksännellä sijallaan.

Kilpailun alkupuolella molemmat Manorin kuljettajat olivat kymmenen parhaan joukossa aivan Nasrin kannoilla. Ocon pysyi kymmenentenä viimeiselle kierrokselle asti, mutta sitten sekä Fernando Alonso että Valtteri Bottas tulivat ohi.

– Tiiminä tämä oli erinomainen suoritus. Olimme kisassa mukana alusta saakka hyvin, eikä meitä nyt ohiteltu kierroksella. Piste lipesi aivan lopussa, mutta se on vain elämää, Ryan sanoi F1i.comille.

– Kuljettajamme ajoivat vaikeissa oloissa tasaisen hyvin, eikä lipeämisiä sattunut. Esteban ajoi kokonaisuutena erittäin hyvän kilpailun. Kolme kierrosta ennen loppua uskoin, että hän vielä ohittaa Felipe Nasrin. Mutta kunnia Felipelle, hän ajoi hienon kilpailun.

Manor on nyt tallipisteissä viimeisenä yhdellä Pascal Wehrleinin tuomalla pisteellä. Sadekelillä yllätykset ovat aina mahdollisia, mutta Manorin kannalta valitettavasti sellaista ei Abu Dhabissa tulla näkemään.

– Vanha sanonta, mutta koskaan ei pidä luovuttaa ennen kuin kaikki on ohi. Meidän on vain vielä kerran laitettava kaikki peliin, Ryan sanoi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!