Jos haluatte saada F1-ummikon syttymään moottoriurheilun kuninkuusluokalle vain yhden kilpailun avulla, näyttäkää hänelle kauden 2008 päätösosakilpailu. Brasilian Interlagosin radalla koettiin tuolloin sellainen tunteiden vuoristorata, että se saa yhä edelleen, kahdeksan vuotta myöhemminkin, ihon nousemaan kananlihalle.

Tätä F1 on kauniimmillaan. Tai kauheimmillaan.

Koko vuosi 2008 on eittämättä yksi F1-historian parhaista. Vaikka mahtitallit McLaren ja Ferrari jälleen kerran sarjaa pääosin hallitsivatkin, pystyivät muut tallit lyömään ilahduttavan usein kapuloita suurten rattaisiin.

Vaikka ”kaikkien aikojen suomalaiskausi” vesittyikin pahasti, eivät suomalaiskatsojatkaan voineet seurata tylsistyneenä kauden etenemistä. Kimi Räikkösen ja Heikki Kovalaisen tallikavereiden Felipe Massan ja Lewis Hamiltonin viimeiseen kilpailuun venynyt taistelu MM-tittelistä tulisi kruunaamaan upean F1-kauden. Ja millä tyylillä!

Kauden 17 ensimmäistä kilpailua olivat kerryttäneet edellisvuonna pettymään joutuneen Hamiltonin pisteplakkaria 94 pisteen verran. Massalta löytyi taskustaan 87 pistettä. Seitsemän pistettä tarkoitti sitä, että Massan tulisi voittaa, eikä Hamilton saisi olla kuudetta sijaa korkeammalla ruutulipin heilahdettua. Todennäköisyydet olivat Hamiltonin puolella, mutta brittikuljettaja ei voinut lähteä kilpailuun rennoin mielin.

Hamilton oli esiintynyt paikoin epävarmasti, ja kun muistissa oli vielä hänen käsittämätön sulamisensa edelliskauden lopussa, löytyi Massaa kohtaan yllättävänkin paljon luottoa.

Erittäin tasaväkinen kuljettajapakka piti huolen, ettei Hamiltonilla tai McLarenilla ollut varaa yhteenkään virheeseen kauden viimeisessä näytöksessä. Niitä oli nimittäin kauden aikana riittänyt. Hamilton oli esiintynyt paikoin epävarmasti, ja kun muistissa oli vielä hänen käsittämätön sulamisensa edelliskauden lopussa, löytyi Massaa kohtaan yllättävänkin paljon luottoa.

Lauantain aika-ajot povasivat jännittävää finaalia. Massa teki voitavansa ajamalla ylivoimaisesti paalulle. Hamilton oli neljäs, eli mestaruusasetelmissa. Viideskin sija riittäisi.

Sunnuntaina taivaallisen teatterin käsikirjoittajat pistivät sitten parastaan. Ensiksi yllättävä sadekuuro kasteli F1-joukon vain minuutteja ennen kilpailun starttia. Vaikka välikelin renkailla varustetut autot selvittivät startin suht kivuttomasti, tulisivat vaihtelevat sääolosuhteet näyttelemään kilpailussa vielä suurta osaa.

Kilpailusta muodostui taktisen kyttäilyn kilpailu. Radan kuivuminen pakotti kuljettajat vaihtamaan takaisin kuivan kelin renkaisiin, mutta mestaruustaistelijat eivät halunneet ottaa yhtäkään tarpeetonta riskiä. Kärkimies Massan osalta kaikki toimi sulavasti, mutta McLaren piti aluksi Hamiltonia radalla kierroksen liian kauan. Alussa turvallisesti neljäntena ajanut Hamilton olikin yhtäkkiä tipahtanut oman stoppinsa jälkeen peräti seitsemänneksi!

Nousu kuitenkin alkoi. Jarno Trulli luisteli edestä pois. Seuraavat kierrokset Hamilton taisteli yllättäjä Giancarlo Fisichellaa vastaan, mutta lopulta britti löysi ohitse Force Indiasta. Viides sija vaihtui pian neljänneksi, ja sitä hän varjeli kuin rakkaintaan. Massa puolestaan paineli kärjessä vaille huolia.

Sitten sade palasi. Miten tallit ja kuljettajat reagoisivat uudelleen alkaneeseen sateeseen? Massa tuli varikolle, samoin kuin koko kärkipakka. Viisi kierrosta ennen ruutulippua Hamilton suoritti oman stoppinsa. Perässä jo kierrostolkulla roikkunut Toro Rosson Sebastian Vettel vaihtoi myös välikelin rengasta alle. Hamilton oli nyt viides, kun Toyotan Timo Glock päätti kokeilla riskipeliä. Hän jatkoi liukastelua kuivan kelin renkailla, reippaasti Hamiltonin edellä.

Brasilialaisyleisö räjähti huutoon kolme kierrosta ennen ruutulippua, kun Hamilton lipsahti hieman leveäksi, ja aivan McLarenin takasiivessä kärkkynyt Vettel puikahti kilpailussa viidenneksi. Hamilton ajoi nyt kuudentana! Uskomatonta! Oliko brittikuski tunaroimassa jälleen kerran mestaruuden käsistään?

Viimeinen kierros alkoi Massan johtaessa. Hamilton yritti ohitusta Vettelistä, turhaan. Massa ylittää ruutulipun ensimmäisenä. Yleisö huutaa, Ferrarilla tuuletetaan. Uskomaton satutarina.

Mutta ei se vielä ole ohi!

Maailmanmestaruus oli ratkennut kauden viimeisen kilpailun viimeisen kierroksen viimeisessä mutkassa!

Glockin riskiveto ei aivan kantanut loppuun saakka. Saksalainen yritti parhaansa, mutta Vettel ja Hamilton lähestyvät vääjäämättä. Hamilton puikkasi McLareninsa mestaruuden vaativalle viidennelle sijalle kilpailun viimeisessä mutkassa. Uskomatota!

Maailmanmestaruus oli ratkennut kauden viimeisen kilpailun viimeisen kierroksen viimeisessä mutkassa!

Tunteet olivat pinnassa kaikkialla F1-varikolla. Toisten juhliessa McLarenin ja Hamiltonin temppua kokivat monet myös myötätuntoa karvaan tappion kokenutta Massaa kohtaan. Urheasti katkeruuden kyyneleitä nieleksinyt Massa otti yleisönsä vielä kilpailun palkintojenjakoseremoniassa. Hänet oli voitettu, mutta ei kuitenkaan lyöty.