© Kuva: Getty Images

Kuva: Työttömäksi jäävä rallikuski repäisi – televisiokuvat paljastivat viestin muille talleille

Andreas Mikkelsen ajoi MM-rallikauden viimeisen osakilpailun voittoon ja MM-loppupisteissäkin kolmanneksi, mutta norjalaisen ensi kauden suunnitelmat ovat täysin auki.

Volkswagenin yllätyspäätös vetäytyä rallikarkeloista kauden päätteeksi jätti hallitsevan maailmanmestarin Sebastien Ogierin, Mikkelsenin ja Jari-Matti Latvalan vapaille kuljetajamarkkinoille. Koko kolmikko on laatuluokan kuljettajia, mutta kilpailevissa talleissa ajopaikat ovat kortilla.

Australian rallia televisoista seuranneet katsojat saattoivat huomata Mikkelsen ottavan itsekin humoristi kantaa tulevaisuutensa puolesta. Mikkelsenin antaessa maalialueella haastatteluja pystyi hänen autonsa tukikaaresta löytämään tekstin ”hire us”, ”palkkaa meidät”.

Katso kuva alta tai tästä.