Vettelistä ja Ferrarin tallipäälliköstä hurja huhu

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan mahtitallin Ferrarin ongelmat ovat puhututtaneet jälleen Meksikon rata-alueella. Italialaistiimi on jäänyt tällä kaudella paitsi voitoitta, mutta myös tipahtanut valmistajien sarjassa kolmanneksi Mercedeksen ja Red Bullin taakse. Ferrari on asiantuntijoiden mielestä kriisissä.

Entinen tallipäällikkö ja nykyinen brittikanava Channel 4:n F1-asiantuntija Eddie Jordan väittää Ferrarin tähtikuljettajan Sebastian Vettelin ja tallipäällikkö Maurizio Arrivabenen välien olevan käytännössä poikki suoritustasosta johtuen.

– Ongelma on tallissa syvällä. Vettel ja Arrivabene eivät tule enää keskenään toimeen, ja tämä tulee päättymään vielä kyyneliin, Jordan analysoi kanavalle.

Molemmat liittyivät italialaistalliin viime kaudella. Ensimmäinen yhteinen vuosi tuotti kolme voittoa ja mukavasti menestystä, mutta tämä vuosi on sujunut tukkoisemmin. Vettel on joutunut yhä useammin tallikaverinsa Kimi Räikkösen rökittämäksi, minkä lisäksi Arrivabenen johtamistapaa on kritisoitu.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.