Sebastien Ogier oli shakedownin nopein Espanjan MM-rallissa. Jari-Matti Latvala oli vasta kuudes kaksi sekuntia hitaampana.

Ogier tosin väitti pätkän jälkeen, että nopein olikin oikeasti kymmenyksen hitaammin ajanut Hyundain Dani Sordo.

– Haluan olla rehellinen. Ajoin yhden shikaanin pitkäksi, ja vain siksi olimme nopeimpia tänään. Dani oli tänään oikeasti nopein, mutta toisaalta, ei näitä tuloksia mihinkään lasketa, Ogier sanoi WRC.comille.

– Halusin tänään ensimmäisenä reitille, koska oletin sen olevan hyvin mutainen. Itse asiassa vain tien pinnassa oli mutaa, pito parani koko ajan reitillä. Tämä oli varsinaista hauskanpitoa, Sordo iloitsi.

– Kovin paljon tästä ei opiksi saanut, kun ajoimme asfalttishikaaneja renkailla, jotka on tarkoitettu hiekalle. En usko, että huomenna reitti on yhtä mutainen. Odotan ihan normaalia sorakeliä, Sordo sanoi.