© Kuva: Getty Images

F1-tallilta vahva vihje 2017 kuljettajista: ”Heidät kaikki haluaisivat”

Manor Racingin kilpailujohtaja Dave Ryan vihjaa vahvasti, että sekä Pascal Wehrlein että Esteban Ocon jatkavat tiimissä 2017.

Molemmat ovat Mercedeksen suojatteja ja rankattu erittäin korkealle nuorten lupausten listoilla.

– Totta kai on käytävä läpi tarkkaan kaikki vapailla markkinoilla olevat kuljettajat. Mutta Pascal on mahtava kaveri ja oppii koko ajan lisää, Estebanissa on todella paljon potentiaalia. Uskon että kaikki haluaisivat heidät, me mukaan lukien, Ryan sanoo Autosportille.

– Joten miksi ei, he olisivat meille ideaali parivaljakko.

– He ovat molemmat erityisen kovia taistelijoita, eikä pidä unohtaa, että molemmilla on meneillään avauskausi F1:ssä. Siellä he ovat isojen poikien seassa, mutta tekevät erinomaista työtä, Ryan kehuu nuorukaisiaan.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!