© Kuva: Getty Images

Spekulaatiot Valtteri Bottaksen ympärillä kiihtyvät: ”Osa voi olla totta, osa ei”

Valtteri Bottaksen ensi kauden talli on vielä auki. Williamsilla nyt ajava Bottas, 26, ei vielä raottanut ensi kauden suunnitelmiaan MTV Sportille, mutta antoi kuitenkin jotain tietoa aikatauluista.

– Aina on spekulaatioita, ja olen tottunut siihen viime vuosien aikana, mutta aina ei kannata uskoa kaikkea, mitä kirjoitetaan. Osa voi olla totta ja osa ei, Bottas sanoi MTV Sportille.

Bottasta on huhuiltu muun muassa Renault’lle, jonka lisäksi myös Williams on ollut halukas jatkamaan Bottaksen sopimusta. Renault-uteluihin Bottakselta tuli suora vastaus.

– En vahvista mitään.

– Arvelisin, että seuraavan parin viikon aikana jotain voi tapahtua suuntaan jos toiseen. Toivon, että syyskuun aikana tiedän, minkä tallin värejä edustan ensi kaudella, Bottas jatkoi.

Williamsille on huhujen mukaan tulossa McLarenilta Jenson Button. Williamsin nykyinen toinen kuljettaja Felipe Massa on ollut vahvasti lähdössä tallista. Toinen nimi, joka on pyröinyt huhuissa Williamsille on nuori Lance Stroll, jolla on vahva sponsorituki isänsä ansiosta takanaan.

– Minulla ei ole suurta taloudellista tukea takanani, mutta olen todella kiitollinen niille sponsoreille, joita minulla on. Sitä ei voi kuitenkaan verrata muiden kuljettajien rahoihin. Tilanne on, mikä se on.

– Toivon, että talli, jossa ajan ensi kaudella arvostaa minun ajotaitojani enemmän kuin rahaa, Bottas sanoi.

Lähde: grandprix.com

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!