Ferrarin pääinsinööri Jock Clear myöntää, että tallin teknisen johtajan James Allisonin lähtö on kova pala. Ferrarin edesottamukset eivät ole olleet lähelläkään sitä, mitä tallia haluaa, ja Allisonin lähtö ei ainakaan helpota tilannetta.

– Tietenkään et haluaisi menettää James Allisonin kaltaista tekijää, sen kaliiperin henkilön poistuminen tallista ei voi olla näkymättä, Clear sanoi motorsport.comin mukaan.

– Joudumme tekemään paljon töitä sen eteen, että tuemme toisiamme ja pystymme täyttämään hänen jättämät aukot, Clear jatkoi.

Clearin mukaan uusi tekninen johtaja Mattia Binotto tulee tarvitsemaan kaiken mahdollisen avun.

– En usko, että Mattia pystyy nousemaan heti sellaiseen rooliin, missä James oli erilaisella taustallaan. Meidän täytyy tehdä yhteistyötä.

– Mutta fakta on se, että Ferrarin täytyy mennä eteenpäin. Meidän täytyy saada paras irti, sillä mitä meillä on. Ja tiedän, että kaikki ovat valmiita tekemään yhteistyötä, jotta voimme paikata ne osa-alueet, joissa James oli todella, todella vahva. Häntä tulee ikävä, mutta se on haaste meille, Clear totesi.