© Kuva: Getty Images

Toto Wolff: ”Mercedes isojen päätösten edessä”

Mercedeksen pomo Toto Wolff sanoo, että hänen tiiminsä on nyt sen hetken edessä, kun on päätettävä, keskitytäänkö kehittämään tämän vai ensi kauden autoa enemmän.

Ensi vuoden isot sääntömuutokset aiheuttavat talleille kovan paineen keskittyä jo nyt lähes täysin vuoden 2017 auton rakentamiseen.

– Elämme tässä mielessä juuri nyt todella hankalia aikoja, on tehtävä isoja päätöksiä. Joka viikko analysoimme, kuinka paljon resursseja siirretään vuoden 2017 projektin kimppuun, Wolff sanoo ESPN:lle.

– Tämä on konstikasta taiteilua. Osa tiimeistä on jo kauden alussa keskittynyt enemmän ensi vuoden autoon ja lopettaneet tämän kauden osalta kehitystyön. Me olemme nyt siinä puolivälissä. Liian aikaisin ei voi keskittyä vain ensi vuoteen, vaikka siitä ehkä silloin etua onkin, Wolff sanoo.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!