© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton ei meinaa uskoa olevansa taas mukana MM-taistossa: ”Se näytti mahdottomalta”

Lewis Hamilton myöntää, että hän on yllättynyt ollessaan taas mukana MM-taistossa surkean alkukauden jälkeen.

Entinen McLaren-kuljettaja oli kauden alussa suurissa vaikeuksissa. Hamilton ei voittanut yhtäkään kilpailua ennen Monacon GP:tä toukokuussa, joka tuli vain kaksi viikkoa kuuluisan Espanjan GP:n kolarin jälkeen, jossa Hamilton osui yhteen tallikaverinsa Nico Rosbergin kanssa.

Nyt Hamilton on kuitenkin kaukana tilanteesta, jossa hänellä ei olisi mahdollisuuksia taistella MM-tittelistä. Mies myöntää kuitenkin olevansa yllättynyt ollessaan vain pisteen perässä tallikaveriaan.

– Tämän on hullua ottaen huomioon 43 pisteen eroon mikä minulla oli kärkeen aikaisemmin. Tämä tuntui mahdottomalta silloin. Olen vain ihminen, joten silloin minusta todella tuntui, että tämä on mahdotonta. On vain jaksettava painaa eteenpäin. Niin kivuliasta kuin se olisikin ja niin vaikeaa kuin se oliskin, Hamilton kommentoi.

– Katsokaa missä olen nyt. Olen pisteen perässä MM-tittelistä ja olen siitä jopa yllättynyt. Mietin vain sitä, jos olisin luovuttanut jossain vaiheessa. Tämä vain osoittaa, että koskaan ei pidä luovuttaa. Kävi mitä tahansa, Hamilton hehkutti.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!