Suomalaislupaukset Esapekka Lappi ja Teemu Suninen ovat aloittaneet hienosti Suomen MM-rallin. Kaksikolla on kaksoisjohto WRC2-luokassa neljän erikoiskokeen jälkeen.

Lappi ajaa kärjessä, Suninen on yhdeksän sekuntia perässä. Kolmantena ajaa MM-sarjaa johtava Elfyn Evans 0,4 sekuntia Sunisesta, eikä Pontus Tidemandkaan ole kuin neljä sekuntia Evansin takana.

– Yritin todella puskea tämän pätkän, aamun kaksi ensimmäistä ajoin varman päälle. Eipä ole todellakaan helppoa tehdä täällä eroja muihin, sanoi Lappi, joka oli pätkällä kaksi sekuntia Evansia nopeampi.

Suninen jäi EK4:llä samat kaksi sekuntia Evansista.

– Upeaa vääntöä hänen kanssaan. Evansin etuna on, että hän on ajanut täällä tällaisella autolla ennenkin, minulle tämä on ensimmäinen kerta. Uskon olevani nopeampi, kun näitä pätkiä aletaan ajaa toisen kerran läpi, Suninen sanoi WRC.comilla.