Saadaanko Monacon GP:stä sittenkin tapahtumarikas?

© Kuva: Getty Images

Monacon GP starttaa tänään kello 15 Suomen aikaa. Sää voi tehdä kilpailusta erittäin jännittävän ja tapahtumarikkaan.

Monacon GP on tunnettu siitä, että siellä ei nähdä juurikaan ohitustilanteita, koska katurata on kapea ja ohituspaikat ovat harvassa. Lisäksi esimerkiksi Lewis Hamilton kommentoi aikaisemmin viikonloppuna, että yhden pysähdyksen taktiikka tekee kilpailusta junamaisen kulkueen.

Sää voi kuitenkin tuoda Monacon GP:hen ekstralatauksen. Tällä hetkellä ennusteet näyttävät siltä, että ennen starttia olisi sadekuuroja, mutta ilma kirkastuisi kilpailun edetessä. Lisäksi Monacossa saatetaan nähdä ukkoskuuroja kisan aikana.

Suomalaiset lähtevät peräkkäisistä lähtöruuduista kilpailuun. Valtteri Bottas lähtee kymmenentenä ja Kimi Räikkönen 11. lähtöruudusta.

Voit katsoa tarkemman sääennusteen tästä linkistä.

Alla oleva kuva Monacosta sunnuntaina. Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.