Kuva: Rosbergien ajorutiineista hauska vertailukuva – tupakoiva Keke ja venyttelevä Nico

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen Nico Rosberg on julkaissut Twitterissä kuvan, joka peilaa erinomaisesti F1-maailman muutosta parissa vuosikymmenessä.

Kuvassa Nico naureskelee itselleen ja isälleen Keke Rosbergille, kauden 1982 maailmanmestarille. Keken aikoihin laji oli huomattavasi machompi, eikä tupakoiminen vielä hetkeä ennen ajosuoritusta ollut mitenkään tavatonta. Nykyään kuljettajat ovat puolestaan erittäin tiukkojen kunto-ohjelmien ja huolenpidon kohteena, sillä täydellisen kierrosajan saaminen vaatii kaiken olemista kunnossa.

Rosbergin jakamassa kuvassa verrataan kisaan valmistautumista näillä kahdella vuosikymmenellä. Keke vetää viimeiset henkoset ennen autoon hyppäämistä, mutta Nico valmistelee itseään suoritukseensa treenaamalla vielä hetki ennen starttia niskalihaksiaan.

Katso kuva alta tai tästä.

[tweet]https://twitter.com/nico_rosberg/status/718481907252609025/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw[/tweet]


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.