Sauberin F1-tiimi on ollut pahoissa talousvaikeuksissa. Tallin henkilökunnan palkat ovat olleet myöhässä ja tallin on huhuttu jopa joutuvan jäämään sivuun seuraavasta osakilpailusta, Kiinan GP:stä, rahapulan takia.

Autosportin mukaan kuitenkin tallin Kiinan-matka on nyt turvattu, ja myös työntekijöiden palkat on maksatuksessa. Autosportin tietojen mukaan rahallisen helpotuksen taustalla ovat tallin kuljettajan Marcus Ericssonin ruotsalaiset sponsorit.

Ericsson vahvistaakin, että talli on “sataprosenttisella varmuudella” Kiinassa. Hän kuitenkin myöntää tallin ilmeisten rahoitusvaikeuksien vaikuttavan.

– Rahasta on aina tiukkaa. Olemme pieni tiimi, emmekä voi kehittää samalla tavalla kuin isot pojat. Olen kuitenkin täällä tekemässä työtäni ja tekemässä maksimin sillä, mitä meillä on joka kerta, kun olen radalla ja se on kaikki, mitä voin tehdä kuskina, Ericsson toteaa.