Ferrarin pääinsinööri Jock Clear ylistää Speedweekelle Sebastian Vettelin valtavaa positiivista vaikutusta koko Ferrarin tiimille.

Clear työskenteli aiemmin Mercedeksellä Lewis Hamiltonin kisainsinöörinä, mutta Ferrari sai hänet houkuteltua joukkoihinsa täksi kaudeksi. Hän on työskennellyt myös Michael Schumacherin kanssa, joten kaveri todella tietää, mistä puhuu.

– Michael kehui aina Vetteliä ja huomaan nyt, että hän oli täysin oikeassa. Mikään noista kehuista ei ollut vähääkään liioittelua, Clear ihmettelee.

– Hän on niin äärettömän kiinnostunut jokaisesta pienestäkin yksityiskohdasta, että se antaa valtavaa draivia koko tiimille tehdä työnsä viimeisen päälle hyvin.

– Vettelin panos koko tiimille on täysin korvaamaton. Nyt kun olen päässyt työskentelemään hänen kanssaan, olen totisesti huomannut, että hänen toimintansa on koko ajan juuri sellaista, mikä erottaa nelinkertaisen maailmanmestarin muista kuljettajista.