Ferrarin insinööriosaston johtana tänä vuonna aloittanut Jock Clear tietää italialaistiimin legendan merkityksen F1-maailmassa. Maailmanmestaruuksia niin Williamsilla kuin Mercedekselläkin juhlinut britti kokee unelmiensa täyttyvän, mikäli hän pääsisi juhlimaan kauden päätteeksi Maranellon joukkojen kanssa.

– Ferrarilla voitto olisi jotain aivan omasta maailmastaan. Me kaikki tiimissä ajattelemme näin, Clear toteaa Autosportille

Vaikka Clearilta löytyy vuosikymmenten kokemus ja roppakaupalla menestystä kuninkuussarjasta, ei hän liittynyt Ferrarille henkseleitään paukutellen.

– En puhunut kaikille kertoen, kuinka pitäisi toimia, jotta voitamme mestaruuden. Se ei vain toimi niin. Haluan kehittää tiimiä oikeaan suuntaan, ja mielestäni olemme matkalla mestaruuksiin tulevaisuudessa, Clear uskoo.