Ferrarin uusi pääinsinööri Jock Clear on todella tyytyväinen kehitystyöhön, mitä tiimi on saanut aikaiseksi kausien välillä.

Clear tuli Mercedekseltä Ferrarille viime kauden jälkeen. Nyt kaikki ovat nähneet, että Mercedes on jo paljon lähempänä kuin vuosi sitten. Mutta tämäkään ei Ferrarille riitä.

– Tavoitteemme on aina voittaa kilpailuja ja tuoda mestaruuksia. Kehityksemme etenee niin nopeasti kuin se on ylipäätään mahdollista. Nyt yritämme saada autosta irti kaiken sen, mitä sinne on pakattu talven aikana. Se on kuljettajien ja kisatiimin tehtävä. Mutta samaan aikaan kaverit tehtaalla painavat pitkää päivää, että kehitys jatkuu, Clear sanoo F1i.comille.

– Saamme lisää kehitysosia koko ajan, joten saa nähdä, riittääkö se vastustajien kukistamiseen. Olemme kuitenkin todella tyytyväisiä siihen, mitä olemme saaneet tiiminä aikaan. Kehitystyö on juuri siinä pisteessä, missä sen pitääkin olla tässä vaiheessa.

Ferrarin kehityksestä saatiin mainio näyte jo Australiassa, kun Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen painoivat heti kättelyssä eturivistä lähteneiden Mercedesten ohi.