Australian GP:ssä tulokastalli Haasin auton kuudenneksi ajanut Romain Grosjean odottaa kauden toista kilpailua jo innolla.

Kausi lähti amerikkalaistallin osalta käyntiin yli odotusten, kun ranskalainen Grosjean pystyi nappaamaan jo kauden avauksessa tallille kahdeksan arvokasta MM-pistettä. Päivän kuljettajaksi valittu Grosjean on kuitenkin siirtänyt katseensa jo Bahrainin haastavalle radalle.

– Rata ei vaikuta paperilta katsottuna kovinkaan vaikealta, mutta rakastan silti siellä ajamista. Radalla on paljon vaikeita jarrutuksia ja pitkiä suoria ja tuulella on iso vaikutus ajamiseen, Grosjean kertoo.

Australian tulos lämmittää, muttei tyydytä kokenutta ranskalaista.

– Meidän täytyy saada lisää kierroksia ja ajokilometrejä, jotta ymmärrämme autoamme paremmin. Meillä on pitkä lista asioista joita haluamme tehdä ja parantaa. Töitä on paljon, mutta toisaalta se tarkoittaa, että voimme saavuttaa suuriakin parannuksia suhteellisen helposti.