Amerikan mantereen arvostetuin kestävyyskilpailu, Daytonan 24 tunnin ajona ennen tunnettu Rolex24-kilpailu säilyi huippujännittävänä aivan loppuun saakka.

Yleiskilpailun voittoon ajoi Ligierin LMP2-autolla kisannut nelikko Pipo Derani, Johannes van Overbeek, Scott Sharp ja Ed Brown. Voittoisa autokunta ajoi lopulta kisan ykköseksi 26 sekunnin erolla toiseksi sijoittuneeseen Corvetteen, jonka miehistöön kuului muun muassa entinen F1-tähti Rubens Barrichello.

Toiseksi sijoittuneen auton maaliin ajanut Max Angelelli jouduttiin toimittamaan sairaalahoitoon kilpailun jälkeen. Ajokumppanit kertoivat kilpailun jälkeen ohjaamossa leijuneen vahva polttoaineen katku.

GTLM-luokan voitosta käytiin hiuksianostattavan upea taistelu kahden Corvetten välillä. 24 tunninkin jälkeen johtajanpaikka vaihtui vielä aivan viimeisillä kierroksilla. Lopulta Oliver Gavin nappasi voiton autokunnalleen vaivaisen 0,034 sekunnin erolla.

Kilpailussa oli mukana myös suomalaisia. Toni Vilander oli kokonaiskilpailussa 12. ja luokassaan kuudes. Markus Palttala ja Jesse Krohn kärsivät epäonnesta. Luokkasijoitukseksi GTD-luokassa jäi kuudes.