Bottaksen pomo kritisoi Fernando Alonson kaltaisia kalliita kuskeja: ”Emme söisi vuoteen”

© Kuva: Getty Images

Williamsin tekninen johtaja Pat Symonds puolustaa tallinsa asennetta panostaa enemmän auton kehittämiseen, kuin yrittää palkata kallista tähtikuljettajaa riveihinsä.

Williams on yksityistiimi, eli sillä ei ole taustallaan tminkään suuren autonvalmistajan taloudellista tukea. Tämä asettaa tallin talouden tiukille, mutta kaikista vastuksista huolimatta takavuosien menestystalli on noussut viimeisen kahden kauden aikana takaisin F1-sarjan kärkikamppailuihin.

Symonds muistuttaa Autosportille tallin noudattavan tarkan markan linjaa, eikä vähäisiä varoja haluta käyttää holtittomasti.

– En sano, ettemmekö haluaisi palkata supertähteä tiimimme, mutta tosiasia on se, että sellainen maksaa. Jos Fernando Alonso tulisi mukaan tiimiimme, saisimme varmasti parasta laatua, mutta hänen palkkansa takia emme söisi vuoteen mitään, Symonds maalailee.

Symonds ja Alonso työskentelivät menestyksekkäästi yhdessä Renault’lla viime vuosikymmenellä. Symonds onkin useaan otteeseen kehaissut Alonson olevan sarjan kokonaisvaltaisesti paras kuljettaja.

Kaikesta huolimatta Symonds on tyytyväinen Williamsin nykyiseen kuljettajakaksikkoon Valtteri Bottakseen ja Felipe Massaan.

– Voin rehellisesti sanoa, että jos saisin vapaat kädet tehdä mitä tahansa, en muuttaisi mitään.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004