Ferrarin F1-tallipäällikkö Maurizio Arrivabene vaatii kaikilta kuljettajiltaan tulosta. Rautaisella otteellaan tallia johtava italialainen ei pelkää heittää heikkoja tuloksia esittäneitä kuljettajia pois maineikkaan italialaistiimin vankkureista.

Tämän sai kokea tallin junioriohjelmaan kuulunut 21-vuotias Raffaele Marciello. Kahtena edelliskautena GP2-sarjassa ajanut italialainen sai lähtöpassit Ferrarin junioriakatemiasta. Samalla alta lähti ajopaikka Sauberin reservikuljettajana.

Marciello on saanut myös tuntumaa F1-autosta. Hän on ajanut Ferrarilla kauden 2014 nuorten kuljettajien testeissä, minkä lisäksi hän pääsi osallistumaan viime kaudella Sauberin ratissa neljästi perjantaiharjoituksiin.

Italialainen on luonnollisesti pettynyt kohtalostaan. Hän paljasti samalla F1i-sivustolle, ettei hän ollut Arrivabenen luottamuksen arvoinen.

– Ei minulla ollut koskaan hyvää suhdetta hänen kanssaan. Arrivabene ajatteli, etten ole kelvollinen F1-sarjaan, Marciello lataa.

– Kaikkia ei voi miellyttää. Suhteemme on nyt ohitse, ilman Ferrarin tukea jäävä Marciello toteaa lyhyesti.