F1-lupaus heittää kovat paineet venäläiskollegansa niskaan

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella GP2-luokassa selvää jälkeä tehnyt Stoffel Vandoorne luottaa kollegansa Sergei Sirotkinin pystyvän nappaamaan mestaruuden tulevalla GP2-kaudella.

Sirotkin oli viime kauden paras tulokas, seuraten Vandoornen jalanjälkiä tällä saralla. Vandoornen vaihtaessa mestaruuden jälkeen sarjaa nappasi ART-talli puolestaan Sirotkinin belgialaisen korvaajaksi. ART on kasvattanut historian saatossa sarjan mestareiksi sellaiset kovat nimet kuin Nico Rosberg ja Lewis Hamilton.

Vandoorne lataa paineita Sirotkinille.

– Hän ajoi loistavan tulokaskauden, ja nyt hänellä on allaan huippuluokan kalusto. Paineet ovat täten ehdottomasti hänen niskassaan. Toivon sekä hänen että tallin pystyvän nappaamaan mestaruudet ensi kaudella, Vandoorne toteaa motorsport.comin mukaan.

Vandoorne ei kuitenkaan usko Sirotkinin pystyvän yhtä vakuuttavaan suoritukseen kuin hän itse.

– Mestaruustaisto tulee olemaan tiukka useamman kuljettajan kesken. Mukana on paljon isoja nimiä, joten loppupeleissä se, kuka suoriutuu tasaisimmin, tulee voittamaan.