Sisäpiiriläinen: ”Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen välillä pahaa verta”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuski Martin Brundle on antanut tuoreimmassa Skyn verkkokolumnissaan heikot arvosanat Ferrari-kuskien hedelmättömästä viikonlopusta Meksikossa.

Kolmannesta ruudusta lähtenyt Sebastian Vettel joutui jo ensimmäisellä kierroksella varikolle rengaspuhkeaman vuoksi. Brundlen arvion mukaan syy tähän oli saksalaisessa itsessään – hän painoi Daniel Ricciardon liian aggressiivisesti ykkösmutkan sisäreunaan.

Yhtään enempää sympatiaa Brundlen suunnalta ei nauttinut myöskään Kimi Räikkönen, jonka kisa päättyi osumaan Valtteri Bottaksen kanssa.

– Sama päti Kimi Räikkösen viimeisimpään yhteenottoon Valtteri Bottaksen kanssa. Se oli taas yksi tällainen tilanne, jossa syyllisyyskysymys on tietyssä määrin epäolennainen, koska keskeisestä on se, että saatat joutua lopettamaan kisan, Brundle kirjoittaa.

– On yhdentekevää uskotko olevasi riittävästi toisen kuljettajan edellä jos sinulta puuttuu yksi pyörä.

Ex-kuski ei usko, että jo toistamiseen kolmessa kisassa kolaroinut kaksikko on tällä hetkellä ylimpiä ystävyksiä formula ykkösissä.

– Suomalaisten välillä täytyy olla pahaa verta. Kimin on täytynyt olla tietoinen, että Valtteri on kylässä, olihan hän nelosmutkassakin, eikä voinut vain haihtua ilmaan vitosessa. Mitään järkeä ei todellakaan ollut vain kääntyä mutkaan sisään, Brundle sanoo ja jatkaa:

– Heidän kaksi tuoretta yhteenottoaan olivat hyvin erilaisia – Sotshissa Kimi tuli [ohitusyritykseen] hyvin kaukaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.