F1-sarja haluaa kysyä tuttuun tapaansa faniensa mielipidettä kaikkien aikojen parhaasta Singaporen GP:stä.

Kaudesta 2008 sarjaan kuulunut osakilpailu on ottanut paikkansa kisakalenterissa. Katurataolemuksestaan huolimatta radalla on nähty lukuisia mieleenpainuvia kilpailuja.

F1-sarja esivalitsi fanien päätettäväksi kilpailut vuosilta 2008, 2009 ja 2010.

Ensimmäinen kilpailu muistetaan ennen kaikkea Renault’n ”crashgatesta”, jossa tallin kuljettajaa Nelson Piquetia ohjeistettiin ajamaan tahallaan seinään tallikaveri Fernando Alonson voiton varmistamiseksi. Tapauksesta nousi myöhemmin suuri skandaali brassin paljastettua juonen. Kisasta mieleen on jäänyt myös Ferrarin varikkosähläily Felipe Massan kanssa bensaletkun kanssa. Jälkiviisaasti sanottuna Massa menetti tapauksessa saman kauden maailmanmestaruuden.

Kauden 2009 kisa oli McLarenin Lewis Hamiltonin hallintaa, samoin kuin Alonson vuotta myöhemmin. Kauden 2010 kisasta mieleen on myös jäänyt Heikki Kovalaisen palava Caterham. Suomalainen sammutti itse urheasti palavan F1-ohjuksensa lähtösuoralla.

Katso kolmen kisan kohokohdat ja äänestä suosikkiasi.