Brittilehden oudot kuskiarviot: Alonsolle kiitettävä, Räikköselle tyydyttävä

© Kuva: Getty Images

Ferrarin Kimi Räikkönen kuittasi arvosanakseen seitsemän Autosportin perinteisestä GP-kisan jälkeisestä arvostelusta.

Tyydyttävä arvosana on parasta Räikköstä pariin kisaan. Esimerkiksi viikko sitten Singaporessa sekä aika-ajoissa että kisassa kolmanneksi ajanut suomalainen sai numerokseen kuutosen.

Lehti toteaa Räikkösen olleen nopeampi Ferrari aina viimeiseen aika-ajosessioon saakka, mutta sitten virhe toi ”paskan lopputuloksen” ja Räikkönen jäi Sebastian Vettelin taakse.

– Räikkönen vältti startissa osuman Daniel Ricciardon kanssa ja ajoi sen jälkeen melko suoraviivaisenkisan ruutulipulle. Räikkösen vauhi oli Vettelin tasoista hänen päästy ohitse Valtteri Bottaksesta, lehti toteaa.

Myös Bottas sai arvosanakseen seitsemän. Bottaksen aika-ajosuoritusta kehuttiin, mutta risuja kisasta tuli sekä kuskille että tallille.

– Hänet yllätettiin täysin Nico Rosbergin toimesta shikaanissa. Myös talli toimi surkeasti rengastaktiikan suhteen, mikä tarkoitti Bottaksen olevan helppo kohde Räikköselle.

Autosportin kuljettaja-arviot Suzukasta ovat vähintäänkin kyseenalaiset. Kisan voittaja Lewis Hamilton sai ansaitusti täyden kympin dominoinnistaan. Sen sijaan kisassa pääosin kitinään keskittynyt McLaren-pilotti Fernando Alonso sai lehdeltä peräti yhdeksikön.

– Alonso ajoi omien sanojensa mukaan uransa parhaan aika-ajokierroksen Suzukassa, harmi että se riitti vain ruutuun 14. Kisassa hän ajoi jälleen totutun loistavasti, osoittaen selkeää turhautumista kilpailukyvyttömyyttään kohtaan. Teki parhaansa käytössään olevilla työkaluilla, lehti kiitteli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.