Menestykseen tottuneelle McLarenille viimeiset pari kautta ovat olleet vaikeita. Edellinen voitto on peräti vuodelta 2012, ja tämän kauden osalta haaveet edes palkintopallisijoituksista vaikuttavat utopistisilta.

Vuoden 2013 lopusta asti ilman pääsponsoria ollut brittitalli on nyt kuitenkin saamassa hyviä uutisia sponsoririntamalta. ThisisF1-sivuston mukaan tallilla on tällä hetkellä pöydällä peräti kolme sopimusneuvottelua japanilaissponsoreiden kanssa. Yhtiöiden nimiä ei ole kerrottu julkisuuteen, minkä lisäksi ennen allekirjoitusten syntymistä tallin suorituskyvyn odotetaan kääntyvän parempaan suuntaan.

Lisäksi tallin omistajarintamalla ollaan puuhaamassa muutoksia. McLarenin pääjohtaja Ron Dennis on SpeedWeekin mukaan hamuamassa itselleen takaisin yhtiön pääomistajan titteliä. Lähteen mukaan Dennis yrittää kerätä rahoitusta ostaakseen osuuden bahrainilaiselta sijoitusryhmittymältä. Denniksellä on aikaa tehdä tarjous marraskuun loppuun saakka.