Toinenkin henkilö väittää olevansa F1-legendan poika – haudanavaamista lykätään

© Kuva: Getty Images

F1-legenda Juan-Manuel Fangion ympärillä pyörivä kiista on saanut jälleen uuden käänteen.

Yksi lajin suurimmista nimistä,  viisi maailmanmestaruutta 1951, 1954-1957 voittanut Fangio kuoli vuonna 1995 jättämättä jälkeläisiä. Nyt Fangiota on kuitenkin väittänyt isäksi jo peräti kaksi argentiinalaismiestä.

Aiemmin uutisoimme, kuinka Oscar Cesar Espinozan oikeusvaatimusten takia Fangion hautaa oltiin avaamassa isyyden selvittämiseksi. Nyt hanke on kuitenkin pantu jäihin, koska myös Ruben Vazquez -niminen henkilö on väittänyt olevansa legendan jälkeläinen.

Myöhemmin esille ilmaantunut Vasquez on todellisuudessa oikeuskäsittelyssä Espinozan juttua edellä, joten tuomioistuin päätti lykätä haudan avaamisen myöhemmäksi. Nyt oikeus keskittyy käsittelemään Vasquezin väitteitä isästään.

Espinozan äiti oli Fangion pitkäaikainen naisystävä, mutta virallisesti he eivät jälkikasvua saaneet. Vielä ei ole tiedossa, miten Espinoza aikoo muuttuneeseen tilanteeseen reagoida.

Fangion kuolemasta tulee huomenna kuluneeksi 20 vuotta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.