Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff pitää mahdollisena Mercedeksen ja Red Bull Racingin välistä moottoriyhteistyötä tulevaisuudessa, kertoo Fox Sports.

Red Bull Racing -tallin sopimus moottoritoimittaja Renaultin kanssa päättyy vuoden 2016 lopussa, mutta huhujen mukaan näiden kahden välinen suhde on heikentynyt viime aikoina.

Ferrari on jo ilmaissut halukkuutensa yhteistyöhön Red Bullin kanssa, mutta nyt myös Wolff myöntää, että asiaa on ajateltava tarkkaan.

– On monia asioita, jotka on otettava huomioon. …Mitä tapahtuu, jos Renault päättää ostaa oman tallin itselleen? Jatkavatko he edelleen Toro Rosson ja Red Bullin moottoritoimittajana? Kuka toimittaa heille moottorit, jotta he voivat jatkaa lajissa? Mitä se tarkoittaa meidän kannaltamme?

– Tällä hetkellä ei ole mitään keskusteluja. Mitään sellaista ei ole aloitettu, mutta on otettava huomioon kaikki vaihtoehdot.

Red Bull -omistaja Dietrich Mateschitz on ilmaissut aikaisemmin, ettei ole Mercedeksen ylin ystävä. Itävaltalainen on myös toistuvasti uhannut Red Bullin mahdollisesti jättävän moottoriurheilun kuninkuuslajin, mikäli esimerkiksi sääntöuudistukset eivät etene tallin toivomaan suuntaan.

Lähteet: Sky Sports, Fox Sports.