Ferrarin Kimi Räikkönen oli Unkarin GP:n ensimmäisten harjoitusten kolmanneksi nopein. Nopeinta vauhtia piti totuttuun tapaan Mercedeksen Lewis Hamilton.

Ongelmitta suomalaisen harjoitusajo ei kuitenkaan sujunut. Räikkösen Ferrarin etusiipi irtosi kesken ajon, minkä johdosta suomalaisen auto kärsi hieman vaurioita. Tilanne sattui aivan harjoitusten lopussa, joten punaisten lippujen takia viimeisten minuuttien aikana aikaparannuksia ei enää päästy tekemään.

Harjoitusten puolivälissä nähtiin hurja tilanne, kun Force Indian Sergio Perezin auton takaripustis hajosi. Perez osui seinään ja auton alle taittunut rengas heitti auton vielä katolleen. Meksikolainen ei kuitenkaan loukkaantunut hurjan näköisessä tilanteessa.

Williamsin Valtteri Bottas oli harjoitusten yhdeksäs.

Ferrarin Sebastian Vettel oli kuudes. Hän menetti harjoitusten alussa paljon aikaa autonsa korjaustöiden seurauksena.