Williamsin Valtteri Bottas joutui pettymään rajusti Unkarin GP:n loputtua. Vankka pistepotti vaihtui lopulta sijaan kolmetoista.

Bottaksen kisa romuttui Max Verstappenin silvottua etusiivellään Bottaksen takarenkaan.

– Lähtö oli OK ja sain siinä pari sijaa. Vauhtia ei vain ollut tarpeeksi ja pari kaveria pääsi ohitse. Uusintalähdössä (turva-auton jälkeen) joku osui minuun takaa puhkaisten renkaan ja se oli sitten siinä, Bottas totesi MTV Sportille.

Kausi on nyt puolivälissä. Bottas on sarjassa neljäntenä, taskussaan yksi podiumsijoitus Kanadasta. Suomalainen odottaa loppukaudelta parempaa.

– Toivottavasti podiumeita on tulossa lisää. Ei tämä ole mikään paras alku ollut, muttei katastrofikaan. Varmasti tulossa on myös hyviä ratoja meille. Eiköhän me päästä lähemmäs kärkeä, Bottas vakuutteli.