McLarenin Jenson Button ei halua miettiä omaa F1-tulevaisuuttaan liian pitkälle.

McLarenin kuljettajatilanne on mielenkiintoinen, sillä nykyisten kuljettajien Buttonin ja Fernando Alonson lisäksi tallilla on reservissään kaksi lahjakasta nuorukaista, Kevin Magnussen ja Stoffel Vandoorne. Buttonilla on optio ajajanpaikasta ensi kaudeksi, mutta ainakaan toistaiseksi talli ei ole vahvistanut brittimestarin jatkoa.

Button toteaa Autosportille, ettei kummankaan nykyisen kuljettajan mielessä siinnä tällä hetkellä tulevaisuus, vaan nykyisten ongelmien selättäminen.

– Keskitymme parantamaan suorituskykyämme tässä hetkessä. En ajattele sitä, voitammeko tittelin kolmen vuoden päästä, koska en voi tietää mitä tulee tapahtumaan. Meidän täytyy tehdä kovasti teitä nykyhetkessä, eikä haihatella tulevaa.

– Tiedämme ensi vuoden olevan osaltamme parempi, ja sitä seuraavan vieläkin parempi, mutta kuka tietää kuinka paljon, Button pohtii.