Entinen tallipomo Eddie Jordan sanoo, että McLarenin johto valehtelee itselleen syyttämällä Hondaa kilpailukyvyllisistä ongelmistaan. Irlantilaisen mukaan kauden 2012 jälkeen syöksykierteessä ollut talli kärsii ”ylimielisyydestä”.

– McLarenin johdossa on yhä ylimielisyyttä. He ovat toivottomasti vauhdillisesti jäljessä ja se, joka kuvittelee syynä olevan vain moottori, johtaa itseään harhaan, Jordan vastasi fanikysymykseen BBC:n verkkosivuilla.

Miehen mukaan tallin pitkäaikaisen menestymättömyyden taustalla saattaa olla sen katuautoliiketoiminta.

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että sinä päivänä kun McLaren alkoi rakentaa katuautoja, heidän silmänsä herpaantuivat pallosta formula ykkösissä, hän sanoi,

– Olen yllättynyt, jos he koskaan enää pääsevät lähellekään mestaruuksien voittamista niin kauan kuin ohjelma on yhä käynnissä ja nykyinen johto vallassa. Ron Dennis antoi potkut Martin Whitmarshille, mutta Whitmarsh ei ikinä johtanut tallia yhtä huonosti kuin Dennis nyt.