Nico Rosberg nappasi Itävallassa kauden kolmannen voittonsa neljään viime kisaan. Samalla hän nousi vain kymmenen pisteen päähän tallikaveristaan Lewis Hamiltonista MM-sarjassa.

Kakkosruudusta kisaan startannut Rosberg ampui kärkeen jo startissa. Saksalainen hallitsi kisaa suvereenisti, eikä Hamilton päässyt kunnolla uhkaamaan häntä missään vaiheessa. Rosberg olikin erittäin iloinen selkeästä voitostaan.

– Oli mukava kokea päivä, jolloin saavutin yhden urani helpommista voitoista enkä saanut yhtään painetta Hamiltonin suunnasta. Minulla oli kisassa vauhtietu häneen nähden, ja se oli tärkeää tänään. Pidän siitä, miten saavutin tämän ykköstilan, Rosberg iloitsi Autosportille.

Rosberg latasi aika-ajojen jälkeen kaiken tarmonsa starttiin, joka onnistuikin erinomaisesti.

– Se oli tärkein vaihe kisassa. Tietenkin paljon oli myös kiinni kytkimestä vastaavan insinöörini panoksesta, ja olemmekin työskennelleet paljon parantaaksemme siitä saatavaa etua.