Ferrarilta McLarenille täksi kaudeksi siirtynyt Fernando Alonso ei ole julkisesti katunut siirtoaan, vaikka Ferrari onkin noussut hänen lähtönsä jälkeen takaisin F1-maailman huipulle. Samalla McLaren kyntää syvemmällä kuin kertaakaan historiansa aikana.

Alonso on todennut, ettei hän halunnut enää jatkaa italialaistiimissä, koska hän ei halunnut olla kakkonen ikuisesti. Tallin nykyiseltä tallipäälliköltä Maurizio Arrivabeneltä kysyttiin F1-sarjan virallisilla verkkosivuilla, mitä mieltä hän on entisen tallinsa kuljettajan kommentista.

– Ajattelen vain (Sebastian) Vetteliä, (Kimi) Räikköstä ja koko tiimiäni. Tiimi on kaiken muun yläpuolella. Ja ihmiset voivat sanoa mitä lystäävät. Se mitä hän sanoi, ei ole kohteliasta, mutta en välitä, Arrivabene tylyttää.

Arrivabene kehuu myös Vettelin tuloa talliinsa täksi kaudeksi.

– Kaikki ovat tärkeitä. Sebastian on yksi avaintekijöistä tiimissämme, ja hänen tapansa päästä nopeasti ja mukavasti kiinni tiimimme toimintatapoihin on auttanut todella paljon. Häntä auttoi tietysti se, että Ferrari-kuskina oleminen on ollut hänen unelmansa jo pikkupojasta saakka. Mutta kaikkian täytyy antaa tiimissä parhaansa. Niin Sebin kuin minunkin, Arrivabene toteaa.